Kontakt os

Du er velkommen til at
stille spørgsmål.

info@winncare.dk

+45 70 27 37 20

Om Winncare Nordic og vores mission

Winncare Nordics særkende udspringer af et ønske om at gøre noget meget vigtigt: At drive en virksomhed, der tjener menneskers behov på en bedre måde.

Vores engagement for at løse problemer for borgere og deres plejere er udtrykt i Winncare Nordics løfte til vore kunder: Fra os får du sikre, værdige metoder til at forflytte mennesker, som har brug for hjælp. Du får også den højeste kvalitet af produkter, som er lette at bruge, og som har elegance og stil.

Vi stræber efter at levere funktionelle, innovative mobilitetsløsninger, inklusive loftliftsystemer, mobile løftere, ståløftere og badeløsninger, som er sikre og lette at bruge i alle plejesituationer – i hjemmet, på hospitaler og på alle andre typer af omsorgsinstitutioner. 

Vi priser os lykkelige over, at vores virksomheds produkter til forflytning af patienter kan udføre meget vigtige funktioner, som skaber en sikker, tryg og behagelig oplevelse for patienten, samtidig med at de hjælper med at forebygge skader for ansatte og andre plejepersoner, som skal flytte patienten.

Se vores virksomhedsbrochure for mere information.

front1blue
Share on Facebook

Copyright 2013 Ergolet A/S | Alle rettigheder forbeholdes.

WebkodeBugger v1.0