Kontakt os

Du er velkommen til at
stille spørgsmål.

info@winncare.dk

+45 70 27 37 20

Ofte stillede spørgsmål

front1blue

Hvorfor udfører ikke alle reparatører en vægttest?

Rigtige vægte er tunge! (Det vidste du nok allerede!) Og de er også dyre at anskaffe. Det tager længere tid at udføre en vægttest end en belastningstest, og logistikken i at transportere vægtene er problematisk. For at sige det kort, er det nemmere og billigere at udføre en belastningstest end en vægttest.

Hvad er en belastningstest?

En belastningstest er en test af kraftmodstand ved hjælp af en fjedervægt i stedet for egentlig vægt. Denne type test afprøver ikke motorens fulde kraft, men typisk kun 15-20% af dens kraft, som er det område, der i reglen bruges mindst. Mobile løftere er højere, og løfter mere end nogensinde før. En belastningstest afprøver ikke stabilitet, da ingen egentlig vægt bliver anvendt.

Hvordan kan du se, hvor gammel en lift er, og om den er blevet vedligeholdt?

Alle Ergolets lifte har et serienummer, som blandt andet indikerer datoen, hvor produktet blev fremstillet. Hvis liften har fået udført service, vil den være udstyret med en mærkat med datoen, hvor dette fandt sted.

Hvor lang er levetiden på et sejl?

Sejls levetid varierer i forhold til hvor meget, de bliver brugt og af vasketeknik og temperatur. Andre faktorer kan også spille ind. Hvis du er i tvivl, kontakt venligst din forhandler. Ergolet anbefaler også at tjekke sejlet for synlige tegn på slid, inden man bruger det.

Hvor ofte bør loftlifte oplades?

Vi anbefaler at oplade både loftslifte og mobile lifte efter hver gang, de har været i brug. Batterierne kan ikke overoplades.

Hvordan oplader Ergolet loftliften?

Ved hjælp af håndbetjeningen og den vægmonterede oplader.

Hvordan installeres loftskinnesystemer?

Ergolet og vore partnere foretager en evaluering hvert sted, hvor et skinnesystem skal installeres og benytter altid fuldt uddannede montører, for at systemet skal være sikkert. Vi kan imødekomme alle plejesituationer i hjemmet og på institutioner.

Hvad er en vægttest?

I denne test bruges egentlige vægte. Den samlede vægt, som bliver løftet, varierer i forhold til den enkelte lift men vil mindst nå den maksimale arbejdsvægt. Vægtene placeres på et rullebord eller ramme, og et fuldt lift bliver udført for at simulere et løft af en patient. På denne måde testes liftens integritet og og stabilitet.

Hvem er Ergolet?

Ergolet er en dansk virksomhed med mere end 20 års erfaring i forflytningssystemer til pleje i hjemmet og på institutioner.

Share on Facebook

Copyright 2013 Ergolet A/S | Alle rettigheder forbeholdes.

WebkodeBugger v1.0